Om SALON M

Om Salon M. Majken Hedeman
Jeg hedder Majken og jeg er uddannet frisør i 2006 med den 4-årige frisøruddannelse. Jeg er indehaver af Salon M.

Jeg går højt op i efteruddannelse og har løbende holdt mig up to date med kurser, så min faglighed og mit håndværk står knivskarpt svarende til nutidens mode og tendenser.

Jeg tilbyder en salon, hvor tidsbestilling er nødvendigt, så man som kunde kan komme ind og nyde masser af forkælelse og få en pause fra hverdagens stress og mange gøremål.

Min mission er at skabe en tryg og tilfredsstillende oplevelse for dig. Sammen har vi en god dialog med en professionel vejledning, og dermed når vi frem til det perfekte resultat. Uanset hvilken behandling du vælger, vil der være fokus på faglighed, kvalitet, kreativitet og forkælelse, så du altid oplever en professionel behandling her hos Salon M.

Hos Salon M er der plads til alle.

Jeg glæder mig meget til at byde dig velkommen hos Salon M.

Kontakt mig gerne via denne formular

5 + 2 =